Hakkımızda

NishNova içinde yeni fikirlerin işe dönüştüğü Girişimcilik Ofisi, üniversite-sanayi işbirliklerinin oluşturulduğu Teknoloji Transfer Ofisi ve öncelikli akademisyenler olmak üzere kamu destekli projelerin hazırlandığı ve üniversite içi proje kültürün artırılmasını hedefleyen Proje Ofisi’nden oluşan 360°’lik bir İnovasyon Merkezi’dir.

NishNova Girişimcilik Ofisi, öğrencilerin işe dönüşebilecek fikirlerin geliştirilebilmesi için gerekli kaynakların sunulduğu Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech kampüsü içinde yer alan ortak çalışma alanından oluşan erken aşama kuluçka merkezidir. NishNova Kuluçka Merkezi’nde fikirden prototipe, prototipten ürüne, ilk ürün satışından ölçeklendirmeye kadar gerekli olan kaynaklar başta çalışma alanı olmak üzere, teknik ve işletme eğitim ve danışmanlıkları, girişimcilere deneyimlerinden bilgi aktarımı sağlayarak girişimcilerin başarılarına katkı sağlayacak gönüllü uzman mentorluk hizmetleri ve fikrin işe dönüşmesinde çok önemli payı olan potansiyel müşterilerin olduğu iş ağları ve melek yatırım ve girişim sermaye kurumlarıyla girişimcileri buluşturma etkinlikleri gerçekleştirilmektedir.

DOÇ. DR. ZEYNEP BİRSU ÇİNÇİN

Proje Ofisi Koordinatörü